14 mei Inloopspreekuur 'Ervaring opdoen actieve openbaarmaking'

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal via Teams

Heb je vragen over de werkdefinities van de informatiecategorieën of over het openbaar maken via de Woo-index? Via digitale inloopspreekuren kun je deze gaan stellen. De inloopspreekuren vinden maandelijks plaats en zijn bedoeld voor alle organisaties die onder de Wet open overheid vallen.

Op dit moment is voor een flink deel van de categorieën de werkdefinitie vastgesteld. Het overzicht op deze website laat voor elke categorie de status zien. Het is de bedoeling dat organisaties de werkdefinities gaan gebruiken bij het actief openbaar maken van de betreffende categorieën via de Woo-index. Om hierbij te ondersteunen organiseren Programma PLOOI, RDDI en KOOP/Logius dit inloopspreekuur.

Aanmelden voor het inloopspreekuur op 14 mei kan met onderstaand formulier. Om zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden, is het handig als je je vragen voorafgaand aan de bijeenkomst naar ons toestuurt. Dat kan via hetzelfde formulier.

Op de volgende momenten staan ook inloopspreekuren gepland:

Dinsdag 11 juni, 15.30-16.30 uur

Donderdag  11 juli, 15.00-16.00 uur

Aanmeldformulier inloopspreekuren actieve openbaarmaking 14 mei, 15.30 – 16.30 uur

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om u de link naar de bijeenkomst te sturen en om eventueel contact met u op te kunnen nemen naar aanleiding van uw vraag. Ook gebruiken we de gegevens om bij te houden welke organisaties en functies deelnemen aan het inloopspreekuur. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)