17 oktober Inspiratiesessie Beter Samen Werken

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Nationaal Archief

In deze sessie staan kennisuitwisseling en creatief (mee)denken over oplossingen centraal, waarbij we hopen dat er vooral ook inspirerende nieuwe inzichten ontstaan.

Vanuit het programma Beter Samen Werken zijn wij actief bezig met het ontwerpen – en uiteindelijk realiseren – van een optimale digitale werkomgeving voor elke (rijks)ambtenaar. Met als belangrijkste doelen om het (digitaal) werken beter te ondersteunen en de informatiehuishouding naar het gewenste niveau te brengen. Om uiteindelijk de burger beter te kunnen bedienen.

We praten je volledig bij over het programma van de nieuwe werkomgeving. Vervolgens neemt de gemeente Tilburg je mee hoe zij de nieuwe werkomgeving heeft geïntroduceerd. Daarna gaan we interactief aan de slag met de nieuwe werkomgeving, Dus ben jij een architect, ontwerper, IHH/Informatie/privacy-specialist? Meld je dan snel aan door een mail te sturen.

We hopen met deze kick-off sessie ook een basis te leggen voor een ‘community’ binnen de Rijksoverheid, die blijvend een rol speelt bij de (door)ontwikkeling van de werkomgeving van ons allemaal. We hopen van harte dat je hier bij wil zijn!

Let wel op: er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij.