Summer school 2023

De zomerweken, waarin je niet op vakantie bent, zijn ideaal om te investeren in zelfontwikkeling. Wil je al een lange tijd een cursus doen, maar kom je er telkens niet aan toe? Of heb je steeds geen ruimte gehad om op te ruimen? Profiteer van die lege zomeragenda en doe mee met de Leerhuis Summer School! Ga lekker onder een parasol in de tuin leren, of ga een eind wandelen en luister een van de afleveringen van onze nieuwe podcastserie. Of zet het volume op 10 en orden je eigen informatiehuishouding met een fijne playlist.

Aanbod met podcast, e-learnings en meer

Met het Summer School programma van het Leerhuis is er altijd een leeractiviteit die bij jou past. Van cursussen en e-learnings tot podcast afleveringen, het Leerhuis biedt een breed scala aan ideale leeractiviteiten voor deze zomerperiode. Zo zorgen we ervoor dat je kunt blijven investeren in jezelf en ons vakgebied.

Laat je meeslepen door verhalen van mede-experts met de podcast 'De veranderende rol van informatieprofessionals'  of luister tijdens het opruimen naar de Leerhuis Top 40, een playlist vol met liedjes die te maken hebben met het omgaan met informatie.

Bekijk het zomeraanbod van het Leerhuis Informatiehuishouding op de website van RDDI.