14 november Open Donderdag: Hoe draagt een Fieldlab bij tot een beter werkende overheid?
Activiteitendata
- -
- Nationaal Archief
Het Nationaal Archief is gevestigd op het Prins Willem-Alexanderhof 20 in Den Haag en is vrij toegankelijk. Er is geen Rijkspas nodig om aan te sluiten bij de borrel. Vooraf aanmelden is niet nodig.
I-Lab West i.o. is een initiatief vanuit I-Partnerschap waarin mboRijnland, de Haagse Hogeschool en TU Delft de krachten bundelen en IHH vraagstukken vanuit het Rijk oppakken.
I- Lab West verbindt de krachten van onderwijs en Rijksoverheid met kennis en onderzoek om versnelling brengen in de ontwikkeling van het IHH vakgebied d.m.v. kennisontwikkeling, - verspreiding en -borging.
Programma Open Donderdag 14 november 2024
17:00-18:30 uur: Open Donderdag netwerkborrel
17:15-17:45 uur: Presentatie I-Partnerschap en I-Lab West
Ontmoet en Leer! Vierde editie
Voorafgaand aan de Open Donderdag vindt het evenement Ontmoet en Leer! plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door KIA, Kenniscommunity Informatie en Archief en het Leerhuis Informatiehuishouding.
Over de Open Donderdagen
De Open Donderdag netwerkborrel vindt elke even week op donderdag plaats bij het Nationaal Archief in Den Haag. Professionals binnen en buiten de overheid komen hier samen om op een informele manier ideeën uit te wisselen en ervaringen te delen. Afwisselende sprekers delen kennis en inzichten over diverse thema’s in relatie tot informatiehuishouding.
Als professional bezig met informatiehuishouding? Kom kennisdelen en netwerken! Van informatiespecialist en jurist tot manager en bestuurder: iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Praat ook online mee via KIA
Wil je doorpraten over de thema’s die tijdens de Open Donderdagen aan bod komen en jouw netwerk ook digitaal uitbreiden? KIA, Kenniscommunity Informatie en Archief, is dé community voor vakgenoten die zich bezighouden met thema's rondom informatie en archief. Op KIA vind je kennisplatforms met uiteenlopende thema’s. Hier kun je vragen stellen, meedoen aan discussies, kennisdelen en samen kennis ontwikkelen. Iedereen kan lid worden. Bijvoorbeeld van de groep Open Overheid of de groep Informatiehuishouding overheden.