17 oktober Theatershow 'Ik ben nu éénmaal ZO'

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Bezuidenhoutseweg 73

Van 14 t/m 17 oktober is het de Week van de Transparantie. Deze week wordt georganiseerd door de ministeries van Economische Zaken (EZ), Klimaat en Groene Groei (KGG) en Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur (LVVN). In die week kun je naar de theatershow ‘Ik ben nu éénmaal ZO’. 

Deze luchtige voorstelling geeft op een verrassende manier de impact van verandering weer en wat dat met je doet als ambtenaar. Gevolgd door een gesprek met het publiek. Hoe veranderen we met elkaar naar een meer open en transparante overheid?

Theatershow 'Ik ben nu eenmaal ZO!'
Beeld: ©Ministerie van EZ

Meld je aan

De sessie is een initiatief van het Netwerk Informatiehuishouding (IHH) en Openbaarmaking van de ministeries EZ, KGG, LVVN en concernonderdelen. Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar voor het Rijksbrede netwerk. Wil je hierbij zijn? Stuur dan een mail naar het Programma Transparantie in Informatie.

Week van de Transparantie

Met de Week van de Transparantie willen EZ, KGG en LVVN (beleids)medewerkers en leidinggevenden praktisch ondersteunen op de thema’s informatiehuishouding en openbaarmaking. Daarnaast staat de week in het teken van het delen van actuele ontwikkelingen en het voeren van het gesprek over open overheid.