07 november Week van Grip op Informatie

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Op locatie en digitaal

Jaarlijks organiseert VNG-realisatie een aantal keer de week van Grip op Informatie samen met een groot aantal gemeenten en andere overheidsorganisaties. Inmiddels hebben er al negen weken plaatsgevonden. Alle weken staan in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid.

Van donderdag 7 tot en met donderdag 14 november organiseren VNG Realisatie, gemeenten en andere overheidsorganisaties de tiende week van Grip op Informatie.

Net als eerdere edities staan alle webinars van de tiende week van Grip op Informatie weer in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid. Deze keer worden onder andere 2 online webinars georganiseerd met praktijkvoorbeelden van het aansluiten op de Woo-index. Ook geven de winnaars van de Od kwaliteitsawards en de Transparantieprijs 2024 presentaties over hun aanpak.

Verder vinden fysieke bijeenkomsten plaats. Tijdens het VNG Uitvoeringscongres zijn er workshops over bijvoorbeeld informatiebeheer binnen M365 en zijn collega’s van het ACOI, de Maatschappelijke coalitie, het rijk en onze ambassadeurs te vinden op de informatiemarkt.

Bekijk het programma en meld je aan voor de verschillende workshops