26 maart Online kennissessie I-Vakmanschap

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Om open en transparant te kunnen zijn en de publieke dienstverlening te verbeteren, heeft de rijksoverheid meer IT’ers en informatieprofessionals nodig. Dat is niet makkelijk in een krappe arbeidsmarkt. Strategische personeelsplanning is daarom extra belangrijk: die helpt rijksorganisaties productiever te zijn.

PricewaterhouseCoopers (PwC) deed hier onderzoek naar. Tijdens een online kennissessie van I-Vakmanschap op 26 maart licht PwC het onderzoek toe en geeft concrete handvatten: hoe pak je strategische personeelsplanning effectief aan? Daarnaast geeft het Kadaster praktische voorbeelden hoe de organisatie strategisch plant. Dat helpt bij het ontwikkelen van een HR-strategie en het terugdringen van externe inhuur. Daarmee kan de productiviteit wel 30% toenemen.

Aanmelden

Ben je IT/IV-manager of een HR-professional bij een rijksorganisatie? Meld je dan snel aan voor deze kennissessie.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en de link naar de online sessie. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Kun je niet op 26 maart? Meld je dan toch aan: dan ontvang je een link om de sessie terug te kijken.

Over I-Vakmanschap

Het programma I-Vakmanschap - onderdeel van de Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie - onderneemt verschillende initiatieven om het rijksbrede tekort aan IT’ers en informatieprofessionals terug te brengen. De inzichten en mogelijke oplossingen die dit oplevert, delen we bijvoorbeeld via kennissessies.